Lindströms Bilel & Diesel – en bilverkstad inom Bosch Car Service

-Mer än bilel!

 

Service, reparationer och Garantiarbeten!

Vi är en heltäckande bilverkstad inom Bosch Car Service – den största oberoende bilverkstadskedjan i världen. Hos oss kan du få hjälp med alla typer av bilreparationer och bilservice för samtliga märken – bensin, diesel och eldrivna bilar. Våra välutbildade tekniker kan utföra diagnos och kontroll av bilens elektronik med Bosch avancerade testteknik. Vi använder bilreservdelar med Boschgaranterad kvalitet. Det innebär att du får samma kvalitet som hos din märkesverkstad och att du kör härifrån med bibehållen nybilsgaranti. Välkommen till Bosch Car Service!

Vi är även specialiserade på ombyggnation av Taxibilar, all typ av belysning och backkameror samt montering och underhåll av alkolås.

Montering av extrautrustning och speciallösningar med vår egen verkstad.

 

Bosch Car Service är världens största oberoende bilverkstadskedja, med över 15 000 bilverkstäder i hela världen.

Bosch samarbetar med oberoende kvalitetssäkringsföretag för kvalitetskontroll av företagen i kedjan. Kontrollen omfattar hela deras verksamhet och fungerar som en trygghet för kunderna till Bosch Car Service bilverkstäder.

Som bilverkstad inom Bosch Car Service arbetar vi med kunskap från Bosch – världens största tillverkare av bildelar och system för bilindustrin. Därigenom kan vi erbjuda ett brett utbud av underhåll, kontroll, mekaniska bilreparationer och diagnos av elektronik både för bensin- och dieseldrivna bilar.

Vi är proffs i Skövde på AC. Vi felsöker din AC för 595:-

Patrik bygger om och anpassar en taxibil med verktyg från Condor.

Välkommen att kontakta oss:

Telefon: 0500 – 48 60 50

E-post: patrik@lindstromsbilel.com

Adress: Kylarvägen 10 541 34 SKÖVDE

VARUKORG

close