Om oss

Personverktyg i Tibro AB grundades 2005 av Pär Jiveby och finns numer i Skövde. Vi säljer verktyg och förbrukningsmaterial som t.ex kap/slipskivor, svets, sprayer och arbetshandskar. Våra kunder är företag inom entreprenad, åkeri, lantbruk och service/montage. Vår marknad är Skandinavien. Sedan 2010 har vi haft agenturen på Condor. År 2018 startade vi en ny satsning på Bilverkstäder och samma år gick Condor in som delägare i Personverktyg.

 

Condorverktyg.se är vår webshop där du kan hitta verktyg och specialverktyg för bil, främst från Condor. Här erbjuder vi fakturabetalning för företag samt smidig Klarnabetalning för privatpersoner. Om du inte hittar det du söker är du välkommen att höra av dig på mail eller telefon, då vårt utbud omfattar mycket mer än det som idag finns på shoppen.

 

 

 

Condor Werkzeug® är ett framgångsrikt europeiskt varumärke för hand- och bilverktyg. Som en modern verktygsleverantör erbjuder vi smarta verktyg och problemlösningar för att hantera moderna tekniska utmaningar. Vi grundades 1973 och har varit ett familjeägt företag baserat i Remscheid, Tysklands hjärta inom verktygsindustrin. Våra produkter levereras genom ett europeiskt nätverk av erfarna återförsäljare. Det centrala erp-integrerade lagret erbjuder maximal tillgång på 6000 premiumprodukter. Professionell kvalitet, permanent innovation och ett tillförlitligt samarbete med våra kunder har gjort Condor Werkzeug® till en verkligt pålitlig partner för grossister och återförsäljare. Den kontinuerliga utvecklingen av vårt produktsortiment och utökningen av varumärkesnärvaro bland distributörer säkerställer stabil organisk tillväxt. Detta skapar en attraktiv och framtidsorienterad arbetsmiljö för våra anställda.

https://www.condorwerkzeug.de/

VARUKORG

close